Rólunk

Üdvözlöm honlapunkon!

Kéri Gábor vagyok, a GK Kontakt Kft. alapítója. Ismerjük egymást?

Hajnali 20 perc

Éppen 20 perc az utam reggel a GK Kontakthoz, a kedves húsz percem, amikor tiszta fejjel átgondolhatom az előttem álló nap feladatait vagy morfondírozhatok a legutóbbi sikeresen elvégzett munka műszaki megoldásain. Szeretek reggel belépni az üzembe, mint ahogy szerettem gyerekként bemenni az esztergályos Édesapám munkahelyére. Az én szerelmem nem 2008-ban kezdődött, amikor a főállásomat a GK Kontakt-ra váltottam, sokkal korábban beleszagoltam a forgácsoló műhely levegőjébe és ekkor kezdődött az én történetem a forgácsolással, a gépekkel.

Űrhajót építünk

Mi minden nap legalább olyan komolysággal, felkészültséggel és hozzáállással kezdjük a munkát, mintha a Holdra szállás lenne a tét. Tizenegyen dolgozunk együtt, mérnök, cnc forgácsoló, gépi forgácsoló, lakatos, pénzügyes, hogy a legjobb eredményt érjük el: a határidőben leszállított, kifogásolhatatlan terméket és a terméken keresztül az elégedett megrendelőt.

Csúcstechnológia

A forgácsoló iparban az egyik legmagasabb színvonalú, HAAS gyártmányú CNC megmunkálóközpontokkal dolgozunk.

Munkánkat a 2012-ben bevezetett ISO minőségirányítási rendszerünkben rögzített elvek alapján végezzük, adminisztrációs feladatainkat a SAP Business One és a Kulcs Soft szoftvereivel oldjuk meg.

Szép új világ

2015 őszén elkészült az új üzemcsarnokunk.  Az új csarnok 484 négyzetméterén megfelelő elhelyezést kaptak gépeink, a rendezett, tiszta, átlátható rendszer, a dolgozók munkahelyi körülményei mind-mind az elvégzett munkáink érdekét szolgálják.

Holtomiglan - holtodiglan

A GK Kontakt Kft-ben kezdetektől együtt dolgozunk feleségemmel, aki a cég adminisztrációjáért felel. Bár kislányunk még csak az iratmegsemmisítőt kezeli magas szinten, azonban elmondható, hogy beleszületett a családi vállalkozásba, nem sokára saját íróasztalról kell gondoskodnunk neki.

 

 

 

Kéri Gábor ügyvezető igazgató, tulajdonos

Született: Veszprém, 1982.

Iskolák:

  • Ipari Szakközépiskola és Gimnázium – Veszprém 2000.
  • Pannon Egyetem – Veszprém – Gépészmérnöki diploma 2004.
  • Miskolci Egyetem – Miskolc – Hidraulika - pneumatika szakmérnöki diploma 2008.

Beszélt nyelvek: magyar, angol

Családi állapot: nős, egy kislány édesapja

Szabadidő: rally, Forma 1, sport