Társadalmi felelősségvállalás

Társaságunknál betartjuk a környezetvédelemi előírásokat és gondoskodunk a megfelelő munkakörülmények kialakításáról. Arra törekszünk, hogy a gyártási folyamatokban az anyag-, energia- és emberi munkaerő felhasználás optimális legyen.

Hulladékgazdálkodási alapelveinknek megfelelően gondoskodunk a gyártási illetve az üzemi hulladékok megfelelő kezeléséről és az újrahasznosításról. A fémhulladékok, veszélyes hulladékok kezelését szerződött partnereink végzik. Üzemünkben szelektív hulladékgyűjtés történik.

Az új üzemcsarnokunk tervezésekor figyelembe vettük a megújuló energiaforrások felhasználásának lehetőségeit. Rövid távú terveink között szerepel a csarnok tetőszerkezetén napkollektorok felszerelése.

A tetőnkről lefolyó esővizet két föld alatti ciszternában gyűjtjük össze, ezt az esővizet használjuk az épület körüli park locsolására.

Mindent megteszünk azért, hogy munkatársaink a lehető legjobb munkakörülmények között végezzék munkájukat. Az új üzemben a szociális körülmények magas szintűek, a munkához a legjobb eszközöket szerezzük be, biztosítjuk a munkavédelmi felszereléseket, eszközöket.

Munkatársainknak részt vehetnek továbbképzéseken, szakmai fórumokon, kiállításokon.

Az elmúlt években a Budapesti Műszaki Egyetemmel való együttműködés keretein belül fogadtunk mérnök hallgatókat kötelező szakmai gyakorlatra, üzemi konzulensként támogatást nyújtottunk diplomamunkákhoz.

Támogatás

Az elmúlt években az alábbi társadalmi szervezeteket támogattunk pénzadománnyal:

  • Magyar Gyermekmentő Alapítvány
  • Tábitha Ház