Tevékenységünk

Vertikális HAAS CNC megmunkáló központjainkon kis és közepes szériában gyártunk különböző méretű fém alkatrészeket. Szakképzett munkatársainkkal képesek vagyunk akár 3D modell, mintadarab vagy alkatrész rajz alapján legyártani a kívánt terméket. A CNC gépek programozásához EdgeCam szoftvert alkalmazunk, míg a 3D modellezést Solid Edge CAD szoftverrel végezzük.

Megmunkáló központjaink:

  • HAAS VF3SS 
  • HAAS VF4SS
  • HAAS TM3P
  • HAAS VF3
  • HAAS VM2

Munkáink jelentős részének alapanyaga általános rendeltetésű szerkezeti acél és alumínium, kis mennyiségben használunk fel különféle szerszámacélokat. Speciális rendeltetésű alkatrészeinkhez felhasználunk magas nikkel tartalmú NILO36 típusú nagy hő stabilitású acélt, esetenként műanyag alkatrészek gyártását is meg tudjuk valósítani.

A legyártott darabokat igény szerint felületkezeléssel látjuk el: eloxálás, ónozás, nikkelezés, vegyi horganyzás, krómozás.

A gyártási folyamat során az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményei szerint a Minőségirányítási kézikönyvünkben rögzített elvek és eljárások szerint dolgozunk.

A megmunkálási pontosság és reprodukálhatóság okán 3D tastert és lézeres munkadarab bemérő eszközöket alkalmazunk. A gyártás során 90%ban keményfém szerszámokat használunk.

A gyártmányok ellenőrzése Aberlink Project X CNC optikai mérőgéppel történik, amelynek CNC vezérlése lehetővé teszi az egyedi illetve a sorozatmérést is. A mérőgép és a kézi mérőeszközeink kalibrálását évente megújítjuk.

A GK Kontakt Kft. által gyártott alkatrészek autóipari, gyógyszeripari, és vegyipari gyártósorokban kerülnek felhasználásra.

Minőségirányítási rendszer

Társaságunk a célszerszám és egyedi fémalkatrész gyártás, gépi megmunkálás (forgácsolás) területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek megfelelően.

Tanúsító : Tam Cert Magyarország Vizsgáló és Tanúsító Kft.

Tanúsítvány száma: 1146010009

                     
  HU                                  EN                                  DE